Les visites guiades del Museu Valltorta a Tírig i Ares pengen el cartell de complet

849
oznor
PUBLICITAT

Les visites als abrics d’art rupestre oferides pel museu de la Valltorta aquestes Pasqües tenen complet l’aforament, tant per als abrics del barranc de la Valltorta a Tírig (Cova dels Cavalls i Coves del Civil) com per als del barranc de la Gassulla a Ares del Maestrat (Cova Remígia i Cingle de la Mola Remígia).

Des del museu s’ha fet un gran esforç per ampliar el nombre de visites, així durant aquestos dies, als matins es fan baixades als abrics cada 30 minuts i a la vesprada, cada hora. Cal dir que les visites als abrics d’Ares, contemplen 2 grups al matí i 2 a la vesprada. Normalment, aquestes dates sempre sol ser moment d’arribada del major nombre de visitants al museu, però aquest any degut al covid-19, s’ha tingut que canviar la manera de treballar, ha estat necessari restructurar els horaris, limitar els grups, obligatorietat de l’ús de la mascareta, tot per respectar la normativa sociosanitaria. A més, aquesta setmana Santa serà la primera on tots els usuaris seran de proximitat, degut al tancament perimetral.

Pel que fa al museu, la visita a l’exposició permanent és lliure i com a novetat s’ofereixen visites guiades a l’exposició permanent del museu, això sí, amb limitació de places i també amb reserva. Es farà al llarg dels quatre matins a les 11 h i a les 12,30 h i per la vesprada del diumenge i del dilluns a les 16,30 h.