Les rutes d’Alt Maestrat Human Land en nous mapes, tracks i web

528
Les rutes d'Alt Maestrat Human Land en nous mapes, tracks i web
Les rutes d'Alt Maestrat Human Land en nous mapes, tracks i web
PUBLICITAT

Alt Maestrat Humand Land està promocionant tots els vessants turístics de la comarca. En una de les accions s’estan elaborant fullets informatius sobre totes les senderes senyalitzades de la comarca.

L’acció s’ha desenvolupat dins del dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.

S’han dissenyat fullets amb les senderes homologades de cadascun dels municipis que integren Alt Maestrat Human Land: Catí, Ares, Culla i Benassal. D’aquesta manera els visitants tindran al seu abast tot tipus de rutes de diverses dificultats. Els fullets estaran disponibles en les oficines de turisme i també en la web www.almaestrat.es.

A més les rutes es troben en wikilock perquè siguen accessibles a tots els que les realitzen utilitzant el gps i vulguen conèixer el seu traçat. Cal recordar que des d’Alt Maestrat també s’ha recolzat la renovació de senyalística en senderes de la zona i s’ha promogut el marcatge de nous recorreguts que obrin noves possibilitats per als excursionistes.