Les piscines de Morella obriran el dissabte

517
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La temperatura comença a pujar a Morella aquesta setmana, la qual cosa marca l’inici de la temporada estival. D’aquesta manera, durant les últimes setmanes s’han condicionat les instal·lacions de la Piscina Municipal de Morella i la de la Fàbrica Giner que obriran el dissabte. A més, s’han senyalitzat per assegurar les distàncies de seguretat i altres mesures per a evitar el contagi de la COVID-19.

Cal explicar que els abonaments de les dues piscines ja estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Morella amb un preu de 25 euros per a xiquetes i xiquets de quatre a 12 anys i de 30 euros a partir de 12 anys. Aquestos són conjunts per a la piscina de Morella i la de la Fàbrica Giner. D’altra banda, les entrades diàries són independents de cadascuna amb de 2 euros des dels quatre fins als 12 anys i de 2,5 euros per a majors de 12 anys i es poden comprar en aquestes. A les persones jubilades i amb el carnet d’or, carnet +3 i carnet de família monoparental o família d’acollida se’ls aplicarà un descompte del 15%.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “fa unes setmanes es va licitar la gestió de la Piscina Municipal de Morella, la qual ja compta amb les instal·lacions preparades per a obrir”. L’edil ha explicat que “durant aquestos mesos, tant la piscina de Morella com la de la Fàbrica Giner tenen molta demanda, de manera que és important obrir al més prompte possible i aprofitar els dies de calor”. Mari ha recordat que “les piscines segueixen la normativa per a evitar contagis de la COVID-19 i s’han senyalitzat i dotat del material necessari”. Finalment, ha volgut “animar a combatre la calor en les piscines de Morella” i ha afegit que “els abonaments ja estan disponibles a l’Oficina de Turisme”.

En els últims dies s’han adjudicat la gestió del servei de la Piscina Municipal de Morella, el qual implica el control de l’accés atenent al tipus d’entrada, així com el control de l’aforament i el bar. També s’han contractat el servei de socorrisme. A més, cal destacar que aquestos es portaran a terme per empreses i persones de Morella.
Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores Piscina Municipal de Morella. Així, l’any 2019 es va reduir el got i es van solucionar els problemes de pèrdua d’aigua i l’any passat el taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals va condicionar la zona de gespa, la qual actualment està en bones condicions.

Cursos de natació
L’Ajuntament de Morella també ha previst realitzar cursos de natació durant els mesos que està oberta la piscina. Així, s’ha publicat una oferta de treball per comptar amb un monitor o monitora que done aquest servei a la ciutat. Mari ha explicat que “les classes de natació és un servei demandat, per la qual cosa hem publicat l’oferta per a cobrir-lo, però de moment no disposem de monitor”.