Les Oficines de Turisme de Benassal i Culla es consoliden en l’excel·lència turística

97
Joan Ribes, informador turístic de Benassal a la nit 'Q'
PUBLICITAT

Les Oficina de Turisme de Benassal i Culla han rebut el premi més important a escala nacional que ratifica l’excel·lent servei que dona dia a dia als visitants: la ‘Q’ de Qualitat Turística atorgada per l’ICTE (Institut para la Calidad Turística Española). La setmana passada, en el marc de la fira turística més important del món, Fitur, es va celebrar la Noche Q en el Palacio de la Cibeles madrileny on les oficines van rebre el premi davant d’autoritats nacionals com el ministre de Turisme, Jordi Hereu.

El guardó demostra la qualitat tant en l’oferta com en l’atenció a cada un dels visitants que s’apropen a Benassal i Culla. Durant la gala es van succeir els diferents torns de paraula d’autoritats nacionals, amb l’especial actuació de Marina Carmona, filla del cantant Antonio. L’informador turístic de Benassal, Joan Ribes, va recollir el guardó; mentre que la distinció de Culla la va recollir Eric Dealbert, regidor del consistori.

En Fitur, el protagonisme de Benassal també va arribar amb la promoció de tots els atractius del poble. L’equip de govern del municipi va participar durant una jornada de l’activitat de la fira, amb una presentació oberta sobre l’Aigua de Benassal i l’oportunitat de promocionar la riquesa cultural, natural i festiva que fan de Benassal un municipi que aposta pel turisme com a motor econòmic i d’ocupació durant tot l’any.

Pel que fa a Culla, el municipi va formar part de l’estand de Turisme de Castelló i de l’estand dels Pobles Més Bonics d’Espanya, mostrant al món sencer la màgia de Culla.