Les obres dels nous nínxols del cementeri de Morella finalitzen la pròxima setmana

496
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La brigada municipal de l’Ajuntament de Morella i el taller d’ocupació d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals han realitzat diferents treballs de millora als cementeris de Morella, Ortells, Xiva, Herbeset, La Pobleta i La Llèqua en les últimes setmanes. Així, els treballs s’han centrat en la neteja d’herbes i obres menors en els espais d’aquestes poblacions. A més, continuen les obres dels nous nínxols del cementeri de Morella, les quals està previst que finalitzen la pròxima setmana.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha explicat que “s’han realitzat actuacions de millora i manteniment en els cinc cementeris municipals amb tasques, sobretot, de neteja forestal”. L’edil ha detallat que “s’han realitzat també actuacions menors amb la construcció de murs i escorrenties, a més de les obres dels nous nínxols que s’està efectuant al cementeri de Morella”. Joan Carles ha afegit que “l’última setmana d’octubre està previs fer una última neteja i deixar aquestos espais enllestits de cada al dia de Tots Sants”.

Cal recordar que la millora dels nínxols al cementeri de Morella es realitza a la zona més antiga d’aquest espai. Així, l’ajuntament va informar les famílies per a traslladar les restes de les sepultures i realitzar les obres en aquest espai que estava en mal estat. Així, està previst que aquesta actuació finalitze la pròxima setmana quan es pinten els nous nínxols.