Les obres a la travessia de la CV-15 a Vilafranca, al juliol

969
PUBLICITAT

El pròxim mes de juliol es duran a terme els treballs de manteniment i renovació de la CV-15 entre la seu de la creu roja i la plaça d’En Blasc. Està previst modificar el clavegueram i canviar els embornals del centre als extrems de la travessia, tal com ja estava antigament. La realització de l’obra és urgent donat l’estat actual de la carretera. L’objectiu de la intervenció és millorar l’evacuació de les aigües en moments de fortes pluges i evitar l’embassament constant de la travessia.

Al tractar-se d’un vial de titularitat autonòmica, és el consorci de carreteres qui s’encarrega de dur a terme els treballs i gestionar els terminis.

Al seu torn, l’Ajuntament té previst reunir-se amb les persones afectades pels treballs, especialment els comerços, per explicar-los quines seran les actuacions, els terminis i tractar de les afectacions a la població siguen mínimes.

En un altre ordre de coses, els treballs obligaran a canviar la ubicació de la Fira de la Magdalena. Pròximament, l’Ajuntament anunciarà la nova ubicació que aglutinarà la part artesanal, alimentària i comercial.