Les motos recorreran Els Ports amb la I Matinal Motera de la Ruta 99

831
Cartell oficial de la Matinal Motera dels Ports.
PUBLICITAT
  • Castell de Cabres, Palanques, Villores, Herbers i Vallibona són els municipis protagonistes d’aquesta jornada motera que es celebrarà el diumenge 25 de setembre

La comarca dels Ports serà recorreguda en moto el proper diumenge 25 de setembre. Es tracta de la I Matinal Motera organitzada per recórrer les localitats que formen part de la Ruta 99, una invenció de la Generalitat Valenciana creada per donar a conéixer els 24 pobles amb menys habitants del País Valencià i fomentar el turisme. Així doncs, Castell de Cabres, com a poble amb menys habitants registrats de la Ruta, és l’inici d’aquest viatge que també creuarà per Palanques, Villores, Herbers i Vallibona.

A les 12.00h començarà la Matinal i a partir de les 13.30h s’organitza un dinar amb embotit típic de la comarca dels Ports. També tindrà lloc una mostra de productors i artesans de la Ruta 99 i municipis AVANT (Agència Valenciana Anti Despoblament). En ella es podran trobar productes d’empreses i xicotets emprenedors rurals que han confiat en el territori per a crear negocis de proximitat amb productes de confiança. A Castell de Cabres arribaran productores des de Castelló, Valencia i Alacant per a oferir una mostra del que es pot produir i fabricar a l’interior del País Valencià.

Tothom qui vulga participar es pot inscriure en el següent enllaç.