Les mesures per previndre la Covid-19 entren en vigor el dimarts a la CV

408
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, mantindrà aquest dilluns una reunió amb Salut Pública per tal d’implantar a la Comunitat Valenciana les mesures recollides en l’acord assolit aquest divendres al Ple de Consell Interterritorial de Sistema Nacional de Salut amb actuacions coordinades entre totes les comunitats autònomes per a respondre a l’actual moment d’increment de casos positius en COVID-19 a tot Espanya.

D’aquesta manera, està previst que les noves mesures entren en vigor en tot el territori valencià a partir de la seua publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) demà dimarts.

Aquestes mesures afecten a diferents àmbits socials com l’oci nocturn, l’hostaleria, la celebració de diferents esdeveniments i el consum de tabac al carrer. Entre d’altres, hi ha la prohibició de fumar a la via pública o a l’aire lliure si no es poden guardar dos metres de distància, el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes o la limitació d’horari per a establiments d’hostaleria, restauració, terrasses i bars i restaurants amb el tancament, com a màxim, a la 1.00.

Barceló ha assenyalat que “era necessària la coordinació i homogeneïtzació de les mesures per aconseguir la major efectivitat, tenint en compte la mobilitat i el període de vacances en què ens trobem”.