Les maquetes de Lego de ‘Construeix Valors’, demà a La Jana

44
PUBLICITAT

Demà, dissabte 1 d’abril, en horari de 10h a 13h i de 16.30h a 18.30h, l’Edifici Municipal del carrer Xert número 33 de La Jana acollirà l’exposició de maquetes de Lego del projecte ‘Construeix Valors’ de la ONGD Medicusmundi Mediterrània. 

Aquesta exposició arribarà pròximament a Sant Rafael del Riu, Tírig, La Salzadella, Xert i Les Coves de Vinromà gràcies a la col·laboració de l’alumnat de l’IES Maestrat de Sant Mateu. 

La mostra compta amb prop de noranta maquetes elaboradores per l’alumnat de l’IES Sant Mateu, el CEIP Mare de Déu dels Àngels de Sant Mateu, del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella i del CEIP Verge Font de la Salut de Traiguera. En elles es mostren les fases dels cicles productius dels aliments, la roba i els aparells electrònics, així com diverses injustícies i desigualtats socials i econòmiques sorgides en cada pas. Aplicant els Objectius del Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides, es donen pautes cap a un canvi més just i sostenible. A través de la metodologia aprenentatge-servei, els conceptes explicats a l’aula als i les joves, arriben ara a la ciutadania en general de manera clara i senzilla per a, entre totes i tots, construir en valors. 

El projecte és finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.