Les llums de Nadal de Morella brillaran a partir del 2 de desembre

377
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Pocs mesos abans de les dates de Nadal, la ciutat de Morella prepara la instal·lació de l’enllumenat especial d’estes festes. D’aquesta manera i com s’ha fet en els últims anys, les llums de Nadal s’engegaran amb una gran festa de germanor amb la participació de tot el poble el divendres 2 de desembre. A més, les llums s’encendran al ritme de la música de la Perkutada al llarg de tot el recorregut des de Sant Miquel fins a la plaça Colom.

La festa d’encesa de les llums de Nadal a principis del mes de desembre està marcada al calendari festiu de Morella. Cal recordar que, Electra Energia cedeix l’enllumenat de Nadal a l’ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) per a decorar els carrers de la ciutat. D’aquesta manera, les llums parteixen de les que Ferrero Rocher va instal·lar l’any 2015 i, des de llavors, s’han ampliat i canviat el disseny i ser diferents en cada edició.

La regidora de Promoció Turística i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “la festa d’encesa de les llums de Nadal és una data marcada al calendari festiu de Morella des del 2015” i ha afegit que “cada any més gent participa en aquest esdeveniment, ja siguen veïns i veïnes, com visitants que s’arrimen a Morella a disfrutar de l’ambient que se genera”. L’edil ha explicat que “el recorregut de la festa serà des de Sant Miquel fins a la plaça Colom i amb la participació de la Perkutada”. Finalment, Mari ha volgut “agrair a Electra Energia la cessió de les llums perquè tots i totes disfrutem d’esta festa i d’un enllumenat especial fins a les dates de Nadal”.

Cal explicar que, com a novetat en els treballs d’instal·lació d’enguany, els quals estan en marxa a càrrec de la brigada municipal, s’instal·laran temporitzadors amb l’objectiu d’estalviar energia i com a mesura enfront de l’augment de la pujada de la factura de la llum, millorant la regulació dels horaris d’encesa i apagada, els quals seran tots a l’hora. Amb això, es pretén estalviar en matèria energètica durant els dies que lluiran als carrers. Pel que fa a la instal·lació de les mateixes, està previst que comence en les pròximes setmanes i que els treballs provoquen les mínimes molèsties possibles als veïns i veïnes de Morella.