Les IV Jornades de l’Oli i la Fruita seca impulsen el turisme del Maestrat

646
Les IV Jornades de l'Oli i la Fruita seca impulsen el turisme del Maestrat
Les IV Jornades de l'Oli i la Fruita seca impulsen el turisme del Maestrat
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló dinamitzarà l’activitat turística dels municipis de l’Alt i Baix Maestrat amb les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i la Fruita Seca durant els caps de setmana a partir d’aquest dissabte, 11 de novembre, i fins al 16 de desembre. Amb açò, el Govern Provincial busca donar visibilitat, a través del seu projecte Castelló Ruta de Sabor, a l’oferta gastronòmica de vuit municipis i 13 restaurants.

Així, les jornades compten amb la participació de restaurants de Càlig, Cervera del Maestre, Culla, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert.

10.000 turistes addicionals
La Diputació de Castelló preveu atraure a més de 10.000 turistes addicionals als pobles de la província amb un impacte econòmic superior als 500.000 euros a través de les jornades gastronòmiques programades fins a finals d’any.