Les fotos. La presentació de les reines i dames a Benassal

95
Vista general de la plaça de bous de Benassal
Vista general de la plaça de bous de Benassal
PUBLICITAT

L’artesana plaça de bous de Benassal va ser ahir a la nit l’escenari per celebrar la presentació de les reines major i infantil de les festes de la localitat. En un acte presentat per Lucas Roig Badal i amb Ángela Porcar Climent com a mantenidora, es va proclamar com a reina de les festes a Maria Bellés Boix i com a reina infantil a Olivia Caramanica Beltrán.

La plaça de bous es va omplir a les grades i al rodo per viure una nit especial i emotiva, especialment quan van sonar les notes de l’himne a Benassal, compost per Perfecto Artola.

María Bellés va estar acompanyada a la seva cort d’honor per Júlia Agut Roig, Lledó Lecha Puig, Rebeca García Segarra, Irene Ballester Altava, Sofia Albiol Vidal, Pau Gimeno Monsonís, Naiara Barba Artola i Claudia Fandos Barreda.

Olivia Caramanica Beltrán va comptar amb la companyia de les seves dames: Alba García Ortí, Edurne Pitarch Montoliu, Laia Sánchez Vidal, Oihane Gil Beltran, Aitana Barreda Vidal, Lara Vila-real Gaspar, Georgina Pons Ferrís, Alicia Carriquí Garcia, Candela Lora Medina , Nora Sala Lecha, Martina Bel Fondarella, Vega Torres López, Paula Gil Beltrán i Claudia Sales Jorge.