Les fotos. Els Reis Mags d’Orient reparteixen regals en Morella

866
PUBLICITAT

Els Reis Mags van arribar a Morella durant la vesprada d’ahir i ho van fer des del portal de Sant Miquel. Totes les xiquetes i xiquets de Morella estaven esperant a Ses Majestats amb molta il•lusió i els van acompanyar durant tot el recorregut fins a la Basílica Arxiprestal. L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i les autoritats van rebre a Melchor, Gaspar i Baltasar, els quals van dirigir unes paraules a la població des del balcó de l’ajuntament.

Quan Melchor, Gaspar i Baltasar van creuar el portal de Sant Miquel, un esclat de colors, música i llums, es va combinar per a posar els pèls de punta tots i totes qui havien eixit a rebre’ls. Aquest acte està envoltat de màgia on també es va veure alguns Patges baixant des de les majestuoses Torres de Sant Miquel.

La cavalcada va recórrer els principals carrers del poble, pels quals, els Reis i la seua comitiva, van repartir regals pels balcons. A l’arribada a l’ajuntament, els Reis van pujar al balcó d’aquest i es van dirigir als xiquets i xiquetes de Morella. Durant tot el recorregut, els Reis i Patges van repartir caramels fins a arribar a la Basílica Arxiprestal on van acabar d’entregar els regals.

 

????????????????????????????????????