Les fotos: Els Reis Mags d’Orient arriben a Morella carregats de regals

626
PUBLICITAT

Els Reis Mags van arribar a Morella pel portal de Sant Miquel mentre totes les xiquetes i xiquets els estaven esperant amb molta il•lusió. Els menuts els van acompanyar durant tot el recorregut fins a la Basílica Arxiprestal. L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i les autoritats van rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals van dirigir unes paraules a la població des del balcó de l’ajuntament.


L’arribada dels Reis a Morella és bastant espectacular, a més de ser històrica a la Comunitat Valenciana. Quan Melcior, Gaspar i Baltasar han creuat el portal de Sant Miquel, un esclat de colors, música i llums, s’han combinat per a posar els pèls de punta tots i totes qui havien eixit a rebre’ls. Aquest acte està envoltat de màgia on també s’han pogut veure alguns Patges baixant des de les majestuoses Torres de Sant Miquel.


La cavalcada va recórrer els principals carrers del poble, pels quals, els Reis i la seua comitiva, van repartir regals pels balcons. A l’arribada a l’ajuntament, els Reis van pujar al balcó d’aquest i es van dirigir als xiquets i xiquetes de Morella. A més l’alcalde, Rhamsés Ripollés, els va voler “agrair la vostra visita a la ciutat que ompli d’il•lusió les cares dels més menuts i menudes. És un honor rebre’ls un any més ací a pesar del fred que sol fer al gener a Morella”. Finalment, van arribar a la Basílica Arxiprestal on van acabar de repartir els regals.