Les fotos: Els Reis Mags arriben a Forcall

527
Les fotos: Els Reis Mags arriben a Forcall
Les fotos: Els Reis Mags arriben a Forcall
PUBLICITAT

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a Forcall a les 19:30h del dissabte, començant a desfilar pels diversos carrers del municipi llançant caramels a tots aquells que els han acompanyat.

La primera parada va ser a la Residència de la Gent Gran, on van ser rebuts amb la mateixa il•lusió d’un xiquet. Un per un, van passar llista i tots els majors de Forcall es van apropar a Ses Majestats per a recollir el seu regal.

A continuació, els tres Reis es van dirigir a l’Església Parroquial de la Mare de Déu de l’Assumpció per a fer una ofrena al nen Jesús. Després, Ses Majestats van prosseguir el seu camí per arribar al pavelló. Els xiquets de l’Escoleta de Nadal es van encarregar de que l’espai estiguera ben ambientat per a l’ocasió. Un cop al pavelló, el Reis Mags van cridar a cada xiquet per entregar-li el seu regal, a poder ser, a canvi d’una cançoneta o d’un acudit.

Amb la cavalcada dels Reis, no només s’ho passen bé els xiquets i les xiquetes, sinó també les famílies que viuen amb ells aquests moments tan màgics.