Les fotos. Benassal viu amb intensitat els festejos de Sant Cristòfol

1029
Les fotos. Benassal viu amb intensitat els festejos de Sant Cristòfol
Les fotos. Benassal viu amb intensitat els festejos de Sant Cristòfol
PUBLICITAT

Benassal ha celebrat durant aquests dies, des del dissabte 19 fins avui dilluns, els actes en honor a Sant Cristòfol. Així, les jornades del dissabte i del diumenge han comptat amb una gran participació tant de veïns com de visitants que no han volgut perdre l’oportunitat de gaudir amb les actuacions musicals, tant de la Xaranga Vi, Festa i Bureo com del grup De Calle o de la Rondalla de Benassal, de les exhibicions taurines i dels festejos religiosos en honor al sant.

En el dia d’avui s’ha celebrat la romeria de Sant Cristòfol que ha començat en l’església de La nostra Senyora de l’Asunción i ha finalitzat en l’ermita en honor al Sant. La Rècua i la comitiva de la festa han fet parada en l’ermita de Sant Libori de la Font d’En Segures on s’ha cantat el “O Vere Deus”, així com repartit cassalla i dolços.

A les 12.00 hores ha tingut lloc la missa en l’ermita de Sant Cristòfol on s’han cantat els gojos i s’ha beneït i repartit la prima.

Els festejos acabaran a les 18.30 hores amb un volteig de campanes i l’arribada de la romeria novament al municipi. En aqueix moment, es llegirà un respons als difunts i es tornaran a cantar els gojos de Sant Cristòfol. El fermall d’or a la jornada ho posarà el Ball Pla i els ritmes de la Banda de Música Font d’En Segures en la plaça Espanya.