Les fotos. Albocàsser s’endinsa en la Fira de Sant Pere

582
PUBLICITAT

Albocàsser ha començat aquest matí amb la celebració de la tradicional Fira de Sant Pere que té lloc hui i matí. D’aquesta forma, després del muntatge ahir de la Fira, el recinte ha obert les seues portes a les 10h. La inauguració oficial per part de les autoritats ha sigut a les 12h. A més, de 10h a 14h s’ha pogut gaudir d’un taller de pintura ràpida sobre l’entorn de Sant Pau i a les 12.30h ha donat començament II Converses a l’Ermitori organitzat per Camins dels Càtars i l’Assegador. A les 13.15h hi ha hagut una visita interpretativa al conjunt de Grisalles de Sant Pau i simbologia herètica de les pintures.

Aquesta vesprada l’activitat continuarà amb l’actuació de Quart Creixent a les 18h i el taller ‘de pilotes del tio Picarro’ organitzat per l’Assegador de 18h a 19h. La jornada de hui acabarà amb un sopar i ball organitzats per la Penya Taurina.

Demà les 12h donarà començament una nova edició del taller ‘de pilotes del tio Picarro’. A les 17.30h actuarà La Muixaranga La Plana a la qual seguirà el bureo amb la rondalla de Vilar de Canes. La cloenda de la Fira serà a les 21h.

Cal assenyalar que els dos dies, de 11h a 20h, es podrà visitar l’exposició fotogràfica de la Penya Taurina.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA