Les fotos. Albocàsser gaudeix del folklore

1418
Bureo a Albocàsser
Bureo a Albocàsser
PUBLICITAT

Un any més, i ja van huit, el Amics del Bureo d’Albocàsser van reunir a més de 300 persones en el bureo. Així aquest cap de setmana música i ball van ser els protagonistes a la localitat.

Guitarres, guitarrons, bandúrries, panderetes, castanyoles, veus de diverses procedències es van unir al voltant de la música tradicional per a interpretar seguidilles, jotes i fandangos.

D’aquesta manera, el dissabte va tindre lloc la conferència d’Antoni Guzman a la qual van seguir diferents activitats amb el bureo com a eix central. Pele va cuinar la tradicional Olla del Maestrat amb carn de corder, creïlla i card.

Per a gaudir de la jornada van acudir fins a Albocàsser aficionats a la música tradicional de, entre altres, Vilar de Canes, Llucena, Vistabella, Moncofa, Vilafranca, Castellfort, Vila-real o Castelló.

Tots junts, després d’un gran dinar de germanor, van gaudir d’una intensa vesprada de música i ball. Tampoc va faltar l’Oferta, que recorda a la subhasta de dolços i productes tradicionals típica de la celebració a Albocàsser. Així, al descans es va sortejar el rotllo de l’oferta.