Les fotos. Així ha celebrat Portell Sant Antoni

656
Les fotos. Així ha celebrat Portell Sant Antoni
Les fotos. Així ha celebrat Portell Sant Antoni
PUBLICITAT

Portell ha viscut aquest cap de setmana els festejos en honor a Sant Antoni. Així, la jornada del dissabte es van succeir diferents activitats des de ben d’hora. El matí es va centrar en l’eixida al bosc per a tallar els arbres que van conformar la foguera i l’entrada dels genets i cavalls amb les carrasques.


A la vesprada, va ser el torn de les relacions, que enguany van ser recitades per Carlos Chillida, Sant Antoni, l’agüeleta i Javier Segura, de la processó i la benedicció dels animals. L’entrada de la nit va donar pas al Ball Pla i la crema de la barraca amb Sant Antoni, ‘l’agüeleta’ i els ‘dimonis’.

Cal ressaltar que durant tot el dia es van succeir diferents menjars de germanor, com l’esmorzar al matí i el menjar en el poliesportiu amb la tradicional ‘*ransa’, o el repartiment de ‘pastissos’ i moscatell després de la benedicció. La jornada va finalitzar amb un sopar popular i música i ball fins a altes hores de la matinada.

Ahir diumenge, els actes es van centrar en la missa i processó en honor al sant i en la presentació de l’Associació Esportiva Portellana Toll d’En Drac (AEP).