Les festes patronals de Sant Jaume arriben a Tírig del 22 al 31 de juliol

641
PUBLICITAT

PROGRAMA DE FESTES

Els veïns de Tírig tenen tot a punt per celebrar una de les festivitats més esperades a la localitat, Sant Jaume. Durant deu dies podran gaudir d’una programació variada i pensada per a tots els públics, tant els adults com els més menuts.

Durant els dos caps de setmana, els espectacles taurins cobren protagonisme amb les entrades de bous, la solta de vaques, les proves de bous salvatges o el bou embolat. A més s’han previst divertides activitats com una festa de l’aigua amb tobogan aquàtic, una gimcana, la festa de colors, el ”Humor Amarillo”, la desfilada de carrosses o la festa del pijama durant la disco mòbil del primer divendres de les celebracions.

Els més menuts també podran passar-ho bé amb el parc aquàtic a la piscina i els jocs infantils que es realitzaran al pavelló. En l’apartat gastronòmic destaca la torrada de sardines, el “Tombet de Bou” o el concurs de paelles.

Tampoc faltaran exposicions i el tradicional Ball Pla d’adults i xiquets que tindrà lloc el dilluns 25, dia de Sant Jaume, en el qual es realitzarà una missa i processó en honor del Sant patró del municipi.