Les Festes de Sorita 2022 agruparan tradició, oci i tota classe d’actes culturals

748
PUBLICITAT

Les festes en honor a la verge de la Balma de Sorita tornen del 7 al 11 de setembre amb un recull de celebracions que buscaran tornar a encendre l’esperit festiu de la localitat i fer passar tant als veïns com als turistes unes jornades inoblidables.


El dia 7 s’inauguraran les festes amb el dinar de danses al bar a les 14 h, la muntada de barreres a les 16 h i el ‘tardeo’ a la terrassa del bar amb el grup ‘Doble Embrague’ a les 19:30 h.


Per al dijous 8 destaquen tant les activitats per als més menuts, amb festa de disfresses infantil inclosa, com la popular ‘Volta de l’Aigua’ i el ball de disfresses a les 00:30 h amb el ‘Trio Twins’ i discomòbil inclosa.


Divendres 9 arribarà el dinar de germanor al pavelló de festes a les 14 h i el ‘corro’ de vaques, a més de la macro-discomòbil ‘The End’ per tancar la jornada, mentre que el dia 10 serà dedicat a la verge de la Balma però també deixarà lloc per al bou embolat i l’orquestra ‘Venom’ amb, de nou, la discomòbil ‘The End’.


Finalment, el diumenge 11 es conclouran les festes amb el sopar popular al pavelló a les 21 h i els focs artificials a l’esplanada del poliesportiu.


En aquesta edició s’espera recuperar unes festes que no s’han pogut celebrar amb normalitat durant els últims anys i és per això que tothom queda convidat a gaudir no només de Sorita sinó també de tot allò que aquestes festes tenen per oferir.