Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El concurs de dibuix per als més menuts destaca entre les activitats de la jornada

Els característics cadafals de Morella són el més representat al concurs de dibuix

Els tradicionals dinars de les quintes emplenen d’ambient i festa el carrer principal de Morella

Morella viu les seues festes de Sant Roc amb intensitat. La jornada d’avui destaca pels tradicionals dinars de quintos, els quals emplenen de festa i ambient el carrer principal de Morella. A més, durant el matí, s’ha realitzat el concurs de dibuix per als més menuts on ens mostren el seu punt de vista sobre la ciutat i les festes d’agost. D’aquesta manera, les festes de Morella destaquen per les activitats per a tots els públics.

La regidora de Juventut, Judit García, ha destacat que “el concurs de dibuix és una activitat amb molta acceptació i participació a Morella on participen 100 xiquets i xiquetes”. A més, ha comentat que “per a la setmana de festes s’han preparat activitats per a tots, així els més menuts també gaudeixen d’aquestos dies festius”. El concurs de dibuix és ja una tradició al calendari de festes, així entre els participants destaquen els dibuixos dels cadafals de Morella tant característics als carrers dels porxes.

La jornada del dimarts destaca també perquè totes les quintes queden per a dinar amb la tradicional indumentària amb camisa blanca, faixa i mocador rojos. D’aquesta manera, Morella s’emplena de festa, música i ambient durant tota la vesprada concloent amb l’actuació de la xaranga de Morella i la batucada Perkutada. La regidora de festes, Rocío Querol, ha comentat que “és un dia especial per als morellans i morellanes que realitzen aquest dinar de germanor on tot el poble participa de la festa al carrer”.