Les festes de la Torre d’en Besora celebren hui el Dia dels jubilats

649
PUBLICITAT

Els majors tenen hui el protagonisme en la festes de la Torre d’en Besora. A les 12 hores s’ha programat la missa i, després, hi haurà vermut. El dinar per als jubilats en el local de festes, 14 hores, anirà seguit de ball. I de vesprada actuarà el Centre Aragonés, patrocinat per la Diputació de Castelló. La vesprada comptarà a més amb la disputa del “Ràpid de pàdel non stop” i el concurs de dibuix infantil.

I després d’això el sopar, amb concurs de truites i rebosteria. El cinema, cortesia de la Diputació de Castelló, tancarà la vetlada.

Ahir diumenge, la Torre d’en Besora va viure la seua segona jornada de festes patronals. El concurs de paelles, en el local de festes, va ser la cita més destacada del dia.

Acabada la missa, va arrancar el concurs, que va donar pas després al dinar.

Les inscripcions en els diferents concursos, la gimcana fotogràfica i la llançadora aquàtica gegant per a grans i menuts van ser les opcions de la vesprada.

La nit americana va traslladar als assistents als Estats Units de la mà de Torreburguer, va haver hamburgueses, creïlles i beguda. Després, la música i ball country en el local de festes van rematar la jornada festiva.