Les festes de Castellfort superen el seu equador

351
DIA SANT ROC CASTELLFORT (2)-001
PUBLICITAT

Castellfort celebra el dia en honor a Sant Roc, mentre les celebracions han passat ja el seu equador.

La Rondalla de Vilar de Canes ha posat avui la música a la missa solemne. Després, a l’hora de dinar no falta el menjar per als jubilats i tampoc el posterior ball. Així mateix, es podrà visitar l’exposició que realitza el grup de dones la Font d’en Serra al Forn.

Els xiquets i les disfresses van marcar la jornada d’ahir dimarts. Així, l’entrada i el parc infantil, la desfilada de disfresses per als més xicotets, la xocolatada i l’espectacle de Rebombori Cultural van protagonitzar el dia. D’igual manera, per als majors va haver sopar de pa i porta i concurs de truita de creïlla. També es van entregar els premis dels campionats i concursos. A més, la temàtica aquàtica va marcar el concurs de disfresses que va comptar amb la música de la discomòbil Isma Dj.

D’altra banda, el dilluns van tindre lloc les competicions de frontó, en modalitats infantil i adult, petanca, tennis de taula, futbol, guinyot i botifarra. A més va obrir la caseta de la Comissió, que va comptar amb l’actuació del Duo Color.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA