Festes d'Ares 1

-Els Quintos van centrar la jornada d’ahir

Ares del Maestrat va viure ahir el Dia dels Quintos. Al matí, la Volteta va estar amenitzada per la música de la xaranga. Després va tenir lloc el concurs de paelles en la plaça de la Bassa. Va seguir el concurs de guinyot als bars de la localitat.

A la vesprada i organitzat per l’Associació Cultural les 4 Denes, es va viure en l’ajuntament el taller per a xiquets sobre Gloria Fuertes a càrrec de Verba Manent. A més, també es va presentar el llibre “Cronófago” de Soledad Benages. La cita va comptar amb un tast de vi del Mas de Rander. Aquests actes formen part del cicle anual de presentacions de la Fira del llibre.

Festes d'Ares

A més, la nit temàtica marina, amb la música de la discomóvil DML, va tancar la jornada.

Dimarts, dia de les Dones

Avui les protagonistes són les dones. El repartiment de la carn de bou en el local multiusos ha donat pas a la Mostra de Dolços d’Aes en El Perxe. Dones d’Ares organitza també aquesta vesprada l’actuació de Disco Clown Fiesta Infantil i la desfilada de disfresses infantil, així com el sopar de pa i porta de la nit amb vi i “picadeta” , on se sortejaran un sopar per a dues persones en un restaurant de la localitat. A més, es lliuraran els premis del XII Concurs de decoració de façanes, finestres i balcons. El ball de la nit temàtica dels anys 80, 90 i més completarà els actes del dimarts.