Les festes d’Albocàsser entren en l’últim cap de setmana

285
BALL DE GALA ALBOCÀSSER-001
PUBLICITAT

Albocàsser està immersa en la celebració de les seues festes patronals, que acaben aquest cap de setmana. La jornada d’avui estarà marcada pels actes taurins.

El dimecres es van celebrar el concurs de paelles amb ambientació de la discomòbil Disconight i també va tindre lloc una marxa solidària no competitiva contra el càncer organitzada pel Club de Muntanya Desnivell i l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El parc infantil, les activitats aquàtiques, el sopar amb carn de bou, l’actuació de Carruan’s Brothers i la discomòbil van completar la jornada.

El dia de la Mare de Déu, ahir dijous, va comptar amb despertada i Rosari de l’Aurora, diana de la banda local, missa i processó. A més, la trobada entre el CF Albocàsser i el CD San Lorenzo, el ‘tardeo’ de salsa i bachata, i el ball de gala nocturn amb l’orquestra Azar van ser la resta dels actes programats.

Avui divendres al matí es viuen les disfresses infantils. Després arribarà la missa en honor a Sant Roc i l’entrada i prova amb la ramaderia Gns. Bellés. Tot seguit es viurà la prova del bou “Bramador” del ferro Torreherberos de Constantina (Sevilla). El dinar de germanor de la Colònia d’Albocàsser a Barcelona, el lliurament de trofeus de guinyot, els animals de Hnos Monferrer de Formiche Alto (Terol) a la vesprada, les vaques confiteres de Gns. Bellés, el sopar de colles al Barranc, el Ball Pla, l’embolada nocturna, l’actuació del grup Decajón i la discomòbil The End seran altres propostes de la jornada.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA