Les Festes d’Agost de Morella viuen el dia de les quintes

311
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Els dinars de germanor de totes les quintes omplin d’ambient els carrers de la ciutat durant la vesprada
-Al matí s’ha realitzat un concurs de dibuix per als xiquets i xiquetes amb una elevada participació

Morella continua en la seua setmana de Festes d’Agost amb una intensa activitat i molt d’ambient als carrers. Així, la jornada d’avui és una de les més especials dins de la setmana, ja que és el dia de les quintes, en el qual els tradicionals dinars de germanor entre quintos i quintes de totes les edats augmenta la presència de gent als principals carrers de la ciutat.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “és un dia molt especial per a les morellanes i morellans dins de les Festes de Sant Roc, ja que totes les edats se junten en els seus dinars de quinta”. A més, ha explicat que “a causa d’aquestos dinars, augmenta la gent de festa pels carrers de la ciutat per a passar-ho d’allò més bé amb la música també de la Xaranga i la Perkutada”.

Cal recordar que des de fa anys, durant el matí es realitza el concurs de dibuix per als xiquets i xiquetes. Aquest ha comptat amb participants des de 3 fins a 11 anys. Aquest és un concurs que mostra la visió de les festes des de la perspectiva diferent dels més menuts i reflecteixen el que més els agrada de la festa morellana amb les seues imatges. Aquesta és una activitat original i divertida que ha concentrat a 40 participants en l’entrada de l’ajuntament per a dibuixar i pintar els bous, la Xaranga o el Pregó, entre altres activitats festives que formen part de les Festes d’Agost.