Les empreses de Morella ofereixen més de 40 llocs de treball

860
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les empreses de la ciutat de Morella ofereixen més de 40 llocs de treball dels diferents sectors professionals. Així, des de l’hostaleria i el comerç, fins a treballs forestals o el sector de la construcció busquen personal per a atendre a les necessitats de la població. A més, encara que alguns dels treballs són temporals, hi ha també contractes de llarga durada i indefinits. També cal explicar que totes les ofertes es publiquen a la web municipal morella.net/ofertes-de-feina/.

Morella és un poble dinàmic i amb emprenedoria on les xicotetes empreses i autònoms, el qual en estos moments té una important capacitat de generar ocupació, però, actualment es troben en dificultats per a trobar personal. Així, en la reunió que van mantindre entre el consistori i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i  Comarca (ASETMICO) es van plantejar, de manera immediata, fer una recopilació de totes les ofertes i necessitats de personal per part de les empreses i autònoms i  fer una major difusió per a donar a conéixer esta informació a un nombre més alt de persones demandants, també de fora de la comarca dels Ports, ja que el mercat laboral de proximitat no és suficient. També, des de l’Ajuntament de Morella, es va traslladar la possibilitat de posar les vivendes rurals del consistori a la disposició de les necessitats de les empreses que ho requerisquen.

La regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “a Morella es necessiten més de 40 persones per a cobrir llocs de treball en diferents sectors que van des de l’hostaleria i el comerç fins a la construcció” i ha afegit que “alguns són temporals, però d’altres tenen més llarga durada i, fins i tot, durada indefinida”. L’edil ha explicat que “intensificarem la difusió d’aquestes ofertes per a arribar més lluny i a més persones demandants de treball per tal de cobrir tots aquestos llocs de treball i els que sorgisquen en el futur”. Finalment, ha remarcat que “des de l’ajuntament ja hem traslladat que els allotjaments municipals de cases rurals estan a la disponibilitat de les empreses com allotjament per al nou personal”.