Les dones, la fotografia i les festes han captivat al territori Human Land

886
PUBLICITAT

-Conclouen les festes de Benassal

Esta setmana els carrers de Benassal han quedat inundats de vida i germanor. D’entre tots els actes programats per a estos dies, han destacat la missa i processó en honor a Sant Cristòfol, el ball pla, les embolades i sopars de bou, el concurs de retalladors i el correfoc. També ha rebut especial atenció el Primer Trofeu ‘La Avellana de Oro’, un torneig de novillos amb toreros de Pamplona, Culla, Castelló i l’Alcora celebrat diumenge 4 de setembre durant les festes.

-Dones amb coratge i rurals

Si una cosa caracteritza l’Alt Maestrat és el respecte que sempre mostra cap a les seues dones amb activitats tematitzades i en honor a elles. Albocàsser, Benassal i Culla juntament amb altres pobles estan dins del programa ‘Espai Dona’, un conjunt d’activitats gratuïtes per a treballar el cos dirigides a les dones rurals.

-Culla i Ares, sempre atractives

Culla ha deixat clar una volta més que la seua màgia i encant són enigmàtics. Així ho ha fet saber amb les fotografies del concurs ‘La bella Culla 2022’ que ja s’han popularitzat en les xarxes. Esta setmana l’obra del veí de les Useres, Saúl Bernat Ribés, anomenada ‘A poqueta nit’ mostrava l’entrada de la nit en el màgic poble captada pel focus de la càmera.

També la ruta templària de Culla ha quedat una setmana més al descobert gràcies a les visites guiades oferides per l’Oficina de Turisme. I, per últim, Ares ha oferit eixides guiades al nucli urbà, el ‘Museu de la Cova’, l’església i la presó amb l’objectiu de posar en valor la seua màgica històra.