Les disfresses protagonitzen el Dia de Sant Roc a Vilafranca

348

Ahir divendres era el dia del patró de Vilafranca, Sant Roc i es va resar el rosari al Portal de Sant Roc.

També era el dia de les disfresses infantils i grans, activitats organitzades per La Xalera i el Capsigrany. Per la vesprada va ser el torn dels més menuts, amb una desfilada des de la Plaça de Bous fins l’Avinguda del Llosar on hi havien unfables, pista de cars amb pedals i un futbolí humà. La festa acabava amb una festa de l’escuma junt a la Tasca. No van faltar els futbolistes, les princeses, els rockers, policies, personatges de contes o els artistes de circ.

De nit va ser la desfilada adulta des de l’Avinguda del Llosar fins la Tasca. Disfresses ben variades i algunes grupals com La Casa de Papel, la festa ibicenca, la processó de la Mare de Déu del Llosar o un cotxe tunejat de la discoteca Masia.

A les dues desfilades de disfresses van ser acompanyades per la música de la xaranga vilafranquina Herederos del Conyac.

Avui dissabte és el Dia de la Penya Taurina, recta final de festes. Pel matí hi han unfables i l’inici de la festa de la cervesa. A les 14h es farà entrada de bou. De vesprada corro de vaques dels Germans Asensi, tardeo a la Tasca amb la Paradita Flamenca. Ja per la nit arribarà l’embolada del bou i l’orquesta La Red i discomòbil a la Carpa de Festes.