Les disfresses, protagonistes a Vilafranca

352

DiaDia

Ahir dimarts era el dia dels xiquets i de les disfresses a Vilafranca. Pel matí, va haver música per als més menuts a la Tasca del Carrer Torreta amb Xip Xap i festa de l’espuma.

Per la vesprada, es va fer la desfilada infantil de disfresses que va tindre com a punt d’eixida la Plaça de l’Església, passant pels carrers Abadia, Sant Roc, Major, Plaça d’En Blasc i Avinguda Castelló fins a la Tasca del Carrer Torreta. Allí hi havia discomòbil infantil i unflables. No van faltar les disfresses de pirates com el representants infantils, futbolistes, princeses, pizzeros, policies…

A la Tasca de l’Avinguda Llosar va tindre lloc el Bureo amb la participació de la Rondalla de Vilafranca.

Ja per la nit, arribaria la desfilada de disfresses de la gent adulta i l’actuació del grup La Malavida i la discomòbil Ado a la Carpa de Festes. Es van poder veure disfresses ben originals com un google maps vilafranquí, el mur que Donald Trump vol construir a Mèxic… Els premis van ser otorgats a “la Santa Cena”, als “aizkolaris bascos” i a “101 Dàlmates”. Els representants anaven de cubans i la comissió de mims.

Avui dimecres, dia de la Mare de Déu d’Agost, s’ha fet missa baturra a càrrec de la Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca així com l’homenatge a la gent gran. També ha tingut lloc el dinar de germanor de la gent gran al Parador de Festes.

Per la vesprada hi haurà corro de vaques de la ramaderia Garrido d’Orpesa, a la Tasca del Carrer Torreta actuarà el Mag Edgar. Per la nit la Plaça d’En Blasc acollirà el Ball Plà infantil i el Ball Plà adult i després a la Tasca del Carrer Torreta actuarà Calmoso & The Black Fang i els dj’s Mash Masters.