Les decisions arbitrals no van afovarir al Vilafranca al camp del Benassal (2-1)

659

Derrota de l’Amateur del Vilafranca per 2-1 a Benassal el diumenge 11 de desembre.

Alineació: Adrian Vicente, Nicolas, Bruno, Alejandro, Pablo Pitarch, Andreu, Javi Prades, Ivan, Enric Conesa, Pablo Andrés i Javi Fortanet.

També va jugar Edo.

Gols: 1-0 (38), 1-1 Enric Conesa (66), 2-1 (71)

Primera part molt disputada amb poc futbol i poques ocasions. Nicolás i Pablo Pitarch van tindre les més clares per als visitants i el Benassal va tenir 1 clara abans del 1-0 que va arribar després d’un penal en el qual el jugador local va buscar la cama de Bruno i va enganyar al col·legiat. Adrian Vicente rebutjava la pena màxima però no podia fer res en la rematada posterior.

Després del descans, el Vilafranca va eixir a per l’empat, amb un equip local que buscava la pilota en llarg. Després d’una bona jugada col·lectiva, Enric Conesa marcava l’1-1 al minut 66. 3 minuts més tard una clara falta per darrere d’un jugador local que hagués pogut ser segona groga per a ell, la convertia l’àrbitre en falta en atac. Al minut 71, en una falta a uns metres de l’àrea que va ser protestada pels jugadors vilafranquins, arribava el 2-1 després després de que els locals aprofitaren el rebuig del porter Adrian.

Els vilafranquins van intentar tornar a empatar el partit i el col·legiat anul·lava un gol que semblava legal a Pablo Andrés després d’una gran jugada d’Ivan per banda dreta a menys de 10 per al final, ja que el davanter estava per darrere de la pilota en el moment de la centrada.

El proper dissabte 17 de desembre, últim partit de l’any, serà en el Serrito davant el Torreblanca a les 16h.