Les cubes d’aigua tornen a Vilafranca

747
Sondeig d'aigua a Vilafranca
PUBLICITAT

Sondeig d'aigua a Vilafranca
Sondeig d’aigua a Vilafranca
-Nota de premsa-

A partir d’avui Vilafranca torna a rebre cisternes d’aigua per garantir el subministrament a la població. En aquests moments el dèficit diari se situa al voltant dels 300 metres cúbics. L’objectiu és que amb els camions cisterna arriben al voltant dels 600 metres cúbics setmanals. El cap de setmana baixa el consum i el dipòsit es recupera.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha tornat a insistir davant les administracions per recordar que Vilafranca està vivint una situació límit. Així ha tornat a requerir que se destinen els diners necessaris el més aviat possible per pal · liar la manca d’aigua que pateix la localitat des de fa anys.

D’altra banda l’Ajuntament de Vilafranca ha fet una crida als veïns perquè extremen les mesures d’estalvi.

L’arribada de cisternes d’aigua suposarà un notable cost per a la localitat. La Diputació de Castelló col · laborarà en el finançament dels transports.

L’Ajuntament continua mantenint contactes amb totes les administracions per fer-los partícips de la delicada situació que viu la localitat. El problema, si no es produeixen precipitacions intenses, pot agreujar-se. L’alcalde ha incidit que ha de ser una prioritat absoluta.

Cal recordar que el passat mes de juliol VIlafranca ja va rebre camions cisterna per garantir el subministrament.