Les carrosses de l’Anunci de Morella ja coneixen l’ordre de la desfilada

230
PUBLICITAT

43 grups amb més de 1.300 persones participen en esta gran batalla de confeti amb més de 50 tones de papers de colors
La comitiva estarà encapçalada pels 14 vehicles infantils i seguidament aniran les 27 d’adults

La Sala del Justícia va acollir ahir una reunió amb les carrosses per a definir la desfilada en l’Anunci del LV Sexenni de Morella. Així, els 43 grups que participaran en la festa amb més de 1.300 persones estan distribuïts en 14 carrosses infantils i 27 d’adults. D’aquesta manera, les infantils encapçalaran la desfilada per ordre d’edat i la resta es va decidir a través d’un sorteig.
Fruitetes morellanes serà la primera, seguida de Tadeo Jones, La liem a l’espai, Morella 9 ¾, Sonrisas, Disneyland Morella, Coco, Encanto, Steampunk, La volta al món, Quintos 2028, Morella mundial, Boxing club i Quintos 2025 pel que fa a les infantils. Després aniran La Movida, CIRCUStàncies, Mulán, Tarot del fuego, Mario Kart, Benidorm Fest, Morella people, Quintos 2018, Elrow Morella, Vikings ’05, Valhalla, Morella egipcia, Alicia a l’Anunci de Morella, San Patricio, Aloha, El señor de los anillos, Hippies, Els encants del bosc, Safari Morella, La ruta del bakalao, Vikings of Emastresgaard, Scooby-Doo, Samba do Brasil, Morellabowl, Fallera Calavera, Morella music awards, Kintos del Olimpo, Morelladon Park i Welcome to 20’s.
En les pròximes setmanes i per a organitzar la pujada de les carrosses fins a Morella el divendres 25 d’agost, es convocarà una altra reunió. Esta tractarà de coordinar el desplaçament des de l’Hostal Nou fins a la ciutat, el qual està previst que comence a les 16.00 hores. També té l’objectiu de tancar la resta d’actes amb els i les membres de les carrosses com la desfilada de disfresses i la col·locació dels vehicles al placet de l’església, Sant Francesc i el Pla dels Estudis.
L’Anunci es celebra cada sis anys, l’any anterior al Sexenni. Aquestes dues festes no s’entenen l’una sense l’altra i comparteixen les distincions de Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial, Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. L’Anunci tindrà lloc des del 25 fins al 27 d’agost amb una gran festa de disfresses i carrosses que inundarà la ciutat de confeti, junt amb altres actes tradicionals com el pregó. Les carrosses estan confeccionades, moltes d’elles, amb paper de seda i un intens treball artesanal. A més, es llancen fins a 50 tones de confeti pels carrers de la ciutat.