Neteja de carreteres a Castell de Cabres
Neteja de carreteres a Castell de Cabres
Neteja de carretera a Castell de Cabres

-Nota de premsa de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló s’està materialitzant i al seu compromís d’intensificar les actuacions de la institució en el manteniment de les carreteres de titularitat provincial en capítols de gelades i nevades durant l’hivern a través de tres equips de brigades d’emergències que han realitzat 13 actuacions en les últimes hores .
El diputat delegat de Bombers , Luis Rubio , ha assenyalat que “les brigades d’emergència de Vistabella , Castellfort , Morella i un equip de bombers voluntaris de Morella han participat en les tasques de neteja i repartiment de sal en un total de 13 trams a les carreteres provincials amb més risc de gelades i nevades . Tan important és preparar les carreteres perquè tinguin el mínim impacte davant d’aquests episodis com després que es produeixin , i en tots dos , estem per actuar el més ràpid i eficaç possible ” .

La brigada d’emergències de Vistabella ha actuat , amb un tot terreny , a la CV – 1720 a Vistabella i Sant Joan . La brigada de Castellfort ha realitzat treballs amb camió saler a la CV – 126 de Castellfort a Vilafranca i en la CV- 1260 a Ares del Maestrat . Els bombers voluntaris i la brigada d’emergències de Morella han realitzat treballs amb camió falca saler i tot terreny respectivament a la CV- 122 a Forcall , Todolella i Olocau del Rei , en la CV -123 , en la CV – 120 de Forcall a la Mata , la CV -111 a Vallibona , la CV – 105 Torremiró – Castell de Cabres – Herbesset ; CV -110 Herbers ; CV -106 Fredes ; CV – 109 Coratxar – Boixar i CV- 105 de Castell de Cabres al Boixar i Ballestar .

Unes actuacions que , segons Rubio , es dirigeixen a “garantir més seguretat per a tots els ciutadans , en aquest cas , quan circulin per les carreteres de la província i, en aquest sentit , creiem que aquesta aportació suposarà una notable millora” .