Les brigades de mitigació d’incendis treballen als voltants de Morella

341
Segona Albereda de Morella
Segona Albereda de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Han començat per la segona albereda i netejaran els voltants dels diferents nuclis de població del terme municipal
  • El Consorci Provincial de Bombers també neteja diversos camins rurals de Morella durant estes setmanes

Les brigades de mitigació d’incendis han començat a treballar aquesta setmana als voltants de Morella. Aquestes han començat els treballs de neteja a la segona albereda i durant les pròximes setmanes treballaran en els diferents nuclis de població del terme municipal. Així, estes brigades són finançades al 50 % entre la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, les quals realitzaran aquestes tasques de prevenció d’incendis durant 6 mesos en les comarques del nord de Castelló.

El regidor de Medi Ambient, Monts i Camins Públics, Joel Pascual, ha destacat que “aquestes tasques de prevenció d’incendis són molt importants en els monts, sobretot, en els llocs pròxims als nuclis de població, on han començat els treballs”. L’edil ha explicat que “les brigades de mitigació d’incendis han començat als voltants de la ciutat de Morella i treballaran en els diferents pobles dins del terme, així com en altres zones de la comarca dels Ports”. Joel també ha explicat que “aquestes tasques s’uneixen a les que ja es van fer en diferents camins rurals per part del Consorci Provincial de Bombers”. Finalment, ha recordat que “aquestos treballs són molt necessaris a causa de l’abundància de vegetació seca provocada per les pluges del mes d’abril i la posterior calor d’aquest estiu”.

Cal explicar que l’execució de treballs de mitigació de riscs d’incendis està previst realitzar-se a la segona albereda, els voltants de l’aqueducte de Santa Llúcia, el barranc d’Ortells, Herbeset, el polígon industrial Les Casetes i el mont públic de Vallivana. A més, el Consorci Provincial de Bombers neteja aquestes setmanes els camins de Palos, Serra de l’Àguila, Vega del Moll, els Llivis i els Beltrans.