Les bicicletes prenen Alt Maestrat Human Land

863
Les bicicletes prenen Alt Maestrat Human Land
Les bicicletes prenen Alt Maestrat Human Land
PUBLICITAT

El pròxim 23 de setembre es disputa a Alt Maestrat Human Land la III XC Alt Maestrat la “MTB Alt Maestrat” organitzada dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme, les proves busquen dinamitzar el turisme dels municipis de la comarca a través de l’esport. El club ciclista Alt Maestrat col•labora en l’organització.


La prova principal és la XC Marató Alt Maestrat amb un recorregut circular de 85 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 1900 metres. La carrera eixirà d’Ares i recorrerà els termes municipals de Benassal, Morella, Catí, Vilar de Canes i Culla.

Cal assenyalar, a més, que la II XC Marató Alt Maestrat forma part del circuit i, per tant, de les proves puntuables de la IV Challenge XC Marató Diputació de Castelló.

Per la seua banda, la BTT Ares del Maestrat és una prova circular de 30 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu acumulat de 600 metres. Tota la prova es disputarà en el terme municipal d’Ares del Maestrat.

En ambdues proves pot participar qualsevol persona major de 16 anys. Aquells que siguen menors d’edat han de presentar un justificant per a participar. Així, desenes de persones participaran en les proves i gaudiran de l’esport en estat pur a Alt Maestrat Human Land. Destacar també que per a la correcta realització de la prova hi haurà grups de voluntaris en diferents punts d’atenció del circuit.