Les ajudes Leader i el GAL Altmaesports repartiran 1 milió d’euros als Ports i l’Alt Maestrat

434
PUBLICITAT

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, disposa d’1 milió d’euros per a repartir en aquesta quarta ronda de presentació de projectes a les ajudes Leader. “Amb aquesta nova convocatòria d’ajudes Leader aspirem a ajudar a un gran nombre d’empreses, persones físiques, entitats sense ànim de lucre o Ajuntaments de la nostra àrea d’actuació a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat” ressalta José Antonio, gerent del Grup.

Les ajudes Leader fomenten la creació de noves empreses en els territoris rurals al mateix temps que propicien la generació d’ocupació i l’estabilitat laboral. Des d’Altmaesports s’ofereix ajuda personalitzada i assessorament a tots aquells empresaris i empresàries que desitgen presentar els seus projectes a les ajudes Leader. Cal indicar que el termini de presentació finalitzarà el 15 de setembre i que les ajudes estan finançades pel FEADER, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Totes aquelles persones interessades en les Ajudes Leader als Ports i l’Alt Maestrat poden contactar amb el GAL Altmaesports Leader telefonant al 722 614 095 o al 620 035 412, o enviant un correu electrònic a algun dels correus del GAL: gerencia@altmaesports.org o administracion@altmaesports.org.