Les ajudes Leader a Benassal

433
Les ajudes Leader a Benassal
Les ajudes Leader a Benassal
PUBLICITAT

Divendres passat a la vesprada va tenir lloc a Benassal una jornada informativa sobre les ajudes dels Fons Leader duta a terme pel Grup d’Acció Local Altmaestports Leader. La jornada, que va comptar amb l’assistència d’unes quinze persones tant particulars com a empresaris i autònoms, va estar dirigida per l’alcaldessa del municipi, Mari Luz Monterde; el president del grup, David Vicente Segarra; i el gerent del mateix, José Antonio Cruz.

Durant la jornada, Monterde va introduir el treball que fa el Grup Altmaesports i va donar pas als responsables del mateix els qui van donar la informació sobre les ajudes.

Així, es va explicar l’ordre de la base d’ajudes Leader,13/18 del 10 d’abril i es va donar informació sobre el tipus de projectes i empreses que poden optar a les mateixes, així com els terminis estimats per a demanar-les. Així mateix, Cruz ha ressaltat que va haver-hi un complet torn de precs i preguntes en el qual es van exposar casos concrets que mantenien dubtes sobre si eren aptes o no per a les ajudes.