Les ajudes econòmiques del Pla Reactivem Empreses també arriben al transport discrecional

574
Reunió de José Martí, president de la Diputació de Castelló, amb representants de Direbus el passat dimecres 17 de març.
PUBLICITAT

Les empreses de la província de Castelló que es dediquen al transport discrecional per carretera també podran optar a les ajudes econòmiques ideades per la Diputació de Castelló sota el nom de #Reactivem Empreses. Aquestes empreses es dediquen a organitzar rutes o activitats sovint relacionades amb el turisme provincial o nacional, amb grups de persones molt grans que encomanen aquests paquets de productes. En conseqüència, el seu estret lligam amb l’activitat turística ha fet caure en picat els seus ingressos d’ençà que va esclatar el març passat la pandèmia per la Covid-19.

La Diputació de Castelló ha anunciat, per tant, que aquesta tipologia d’empreses podran adherir-se al paquet d’ajudes econòmiques. El seu president, José Martí, va mantindre ahir, dimecres 17 de març, una reunió amb representants d’aquest gremi empresarial, sota el denominatiu de Direbus, una associació de recent creació que es troba en procés d’expansió i que ja aglutina a huit petites empreses del sector radicades a les comarques de Castelló.

Els antecedents d’ajudes econòmiques creades no comprenien que aquest tipus d’empreses entraren a demanar ajudes, qüestió que molestava als dirigents de Direbus; i els condemnava a no tindre més ingressos.