Les ajudes del Pla Recuperem Llars i Pla Conviure arriben a Palanques

677
PUBLICITAT

El municipi de Palanques està entre els seleccionats per a rebre les ajudes del Pla Recuperem Llars i del Pla Conviure de la Generalitat Valenciana.

Amb la subvenció del Pla Recuperem Llars l’Ajuntament dedicarà 50.000 euros per a finalitzar les tasques d’adequació de la primera planta de l’edifici del carrer Alt per al seu ús com a habitatge.

Del Pla Conviure el consistori compta amb 319.690,67 euros per a dur a terme el projecte d’adequació de l’entorn construït i rehabilitació d’edificis per a renaturalitzar els espais i adaptar el medi construït al canvi climàtic a la localitat. “Les actuacions que s’engloben en aquest pla són la pavimentació i adequació de les eres, l’adequació dels dipòsits, el sistema d’adequació d’aigües del pavelló, la instal·lació de plaques d’autoconsum solar al pavelló i la restauració de l’abocador” detalla Lucía Martí, alcaldessa de Palanques.

El consistori celebra la rebuda d’aquestes ajudes que possibilitaran la millora d’una gran quantitat d’espais municipals, apostant per l’oferta d’habitances i per fer de Palanques una localitat sostenible.