Les actuacions de titelles triomfen als Ports

60
Les actuacions de titelles triomfen als Ports
Les actuacions de titelles triomfen als Ports

Villores, Vilafranca, La Mata, Olocau del Rei i Castell de Cabres ja han pogut gaudir de les actuacions de titelles organitzades dins del festival Portsxinel·la. El certamen, que està batent tots els rècords de la passada edició, està organitzat per Eclíptica d’Arts i Viu Els Ports amb els qui col·laboren la Diputació de Castelló i els ajuntaments de tots els municipis participants.

El festival serveix no solament com a forma d’atraure la cultura a municipis xicotets de l’interior de Castelló i, en aquest cas, de la comarca dels Ports sinó com a element dinamitzador de zones que es troben cada més amb major risc de despoblació.

Les pròximes actuacions a dur-se a terme tenen lloc des d’avui dijous fins al diumenge en municipis com Cinctorres, la Todolella, Vilafranca, Castellfort, Forcall o Morella.

 

PRÒXIMES ACTUACIONS: 

-Dijous 5 d’abril
Cinctorres. Alberg Municipal. Taller de construcció de titelles, per La Pinzón (Colòmbia). 11:30-14:00.
La Mata. Ajuntament. Exposició de titelles (visites guiades), per Xarop Teatre (Castelló). 18:00-20:00.

-Divendres 6 d’abril
La Todolella. Castell. ‘El guinyol-Artur i Blancaflor’, per Pengim Pengam Titelles (Catalunya). 18:00. (Aconsellada a partir de 4 anys).
Vilafranca. Teatre Carles Pons. II Mostra Escolar de Titelles, per CRA Afigures (Castelló). 18:00-20:00.

-Dissabte 7 d’abril
Vilafranca. Teatre Carles Pons. ‘La fame vaig di arlecchino’, per la Bottega Teatrale (Itàlia). 12:00. (Aconsellada a partir de 6 anys).
Forcall. Plaça Major. ‘La veritable história del rei que tènia el nas vermell’, per L’Invisible Titelles (Catalunya). 12:00. (Aconsellada a partir de 4 anys).
Cinctorres. Plaça San Luis. ‘Tuga hace el payaso’, per Titelles Sense Cap (Aragó). 17:00. (Aconsellada a partir de 4 anys).
Forcall. Plaça Major. ‘La fame di arlecchino’, per la Bottega Teatrale (Itàlia). 17:00. (Aconsellada a partir de 6 anys).
Morella. Plaça de Colom. ‘El guinyol-Artur i Blancaflor’, per Pengim Pengam Titelles (Catalunya). 17:30. (Aconsellada a partir de 4 anys).

-Diumenge 8 d’abril
Castellfort. Plaça de l’Ajuntament. ‘Tuga hace el payaso’, per Titelles Sin Cabeza (Aragó). 12:00. (Aconsellada a partir de 4 anys).
Morella. Plaça de Colom. ‘L’arxipèlag dels gegants’, per Teatre de la Resistència (Castelló). 12:30. (Aconsellada a partir de 6 anys).
la Todolella. Plaça Major. %o2018La veritable história del rei que tènia el nas vermell%o2019, per L%o2019Invisible Titelles (Catalunya). 17:00. (Aconsellada a partir de 4 anys).