Les actuacions de l’IVACE 2020 a Palanques

551
PUBLICITAT

L’IVACE, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, en l’exercici de l’any 2020 va adjudicar al municipi de Palanques una quantia econòmica perquè l’ajuntament puga fer millores al poble.

Amb aquest, el consistori ha planificat, entre d’altres, tres modificacions que suposaran un avanç per al municipi i una millora de condicions que els habitants agrairan. La primera actuació consisteix a arreglar la pista del PR-CV-245 Roca Tallà posant formigó a terra per millorar el pas tant de vianants com de vehicles. La segona actuació és la instal·lació de baranes als carrers més empinats i freqüentats de Palanques. “Aquesta acció la demanen molt les persones grans del municipi que volen sentir-se segures caminant pels carrers” explica Lucía Martí, alcaldessa de la localitat. Finalment, amb la resta del pressupost s’acabaran d’arreglar l’entrada i l’escala de l’edifici on s’ha construït un habitatge municipal a la planta de dalt.

El consistori de Palanques espera que siguen de gran profit aquestes millores i les que vindran alhora que està obert a propostes.