Les 4 Moles de Forcall, enguany a les xarxes

555
Roca del Migdia de Forcall
Roca del Migdia de Forcall

Centenars de persones hagueren estat avui recorrent les muntanyes que envolten el municipi de Forcall. A principis d’agost la localitat acull senderistes aficionats i esportistes vinguts d’arreu de la comarca dels Ports i pobles veïns que passen un matí especial fent la coneguda ruta de les 4 Moles.

L’edició del 2020 haguera estat la vintena, arribant així a una xifra rellevant per a l’excursió organitzada des de l’Ajuntament forcallà. De fet, des del consistori la remarquen com l’activitat més arrelada i amb més fama del calendari de l’estiu cultural a Forcall.

La Mola de la Vila a Forcall

L’activitat de les 4 Moles de Forcall requereix l’ajuda voluntària de molts veïns del municipi, la major part d’ells jubilats, que col·laboren amb el consistori per tirar endavant la caminada preparant els avituallaments i punts de control de la ruta. Aquest fet, sumat a la gran quantitat de participants que aglutina l’activitat han fet que l’Ajuntament haja decidit suspendre l’edició número XX d’aquesta cita esportiva forcallana.

En aquest sentit, el fet de no tenir 4 Moles a la realitat ha portat a l’Ajuntament a proposar les 4 Moles virtuals. És a dir, s’ha demanat a tots aquells que vulguen fer esport i recórrer les moles que pengen fotos de les seues caminades a les xarxes socials etiquetant el hashtag #4moles2020. Sempre, recorden des de l’Ajuntament, amb precaució i complint les mesures de seguretat. Des d’avui dissabte i durant tota la setmana, l’Ajuntament forcallà anima a omplir les xarxes d’imatges de les 4 Moles de Forcall per recordar aquest esdeveniment esportiu no competitiu i amb tanta història al municipi.