L’ERTO de la Marie Claire s’allarga fins al març

125
Zona de teixit a la seu de l'empresa Marie Claire a Vilafranca.
PUBLICITAT

Els treballadors i les treballadores de Marie Claire que estan inclosos dins de l’ERTO continuaran, com a mínim, fins al març del 2024. La pròrroga de tres mesos acordada pel comité empresarial i per l’administrador concursal, Jordi Casserras, ha sigut aprovada per la gran majoria de treballadors i treballadores, els qui també s’han reunit en assemblea en Vilafranca amb els comités empresarials.

L’ampliació d’aquesta situació no és nova: l’ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) ja es va prorrogar tres mesos fins arribar al desembre actual, en la cerca de nous inversors. Ara, a punt d’esgotar-se el temps, es repeteix la mateixa fórmula. 72 treballadors de la planta vilafranquina i 33 de la resta d’oficines on està implantada la firma segueixen dins de l’ERTO. 200 treballadors van ser acomiadats a principis d’estiu.

Així doncs, es continua treballant no només en la viabilitat empresarial de la futura Marie Claire, sino també en assolir un pla industrial per a tota la comarca dels Ports que permeta lluitar contra la despoblació de l’interior.