L’equip de Mosqueruela guanya les 12h de futbol sala de Vilafranca organtizades per la comissió de festes 2014

307
Campionat Fs Vilafranca

Campionat Fs Vilafranca
Campionat Fs Vilafranca
-Xavier Tena Vidal-

La Comissió de Festes 2014 de Vilafranca va organitzar el passat dissabte 19 d’abril, un campionat de 12 hores de Futbol Sala.

La competició va començar a les 8 del matí, es va parar 2 hores per dinar i va finalitzar cap a les 23’30 hores.

Els 12 equips participants es van enqüadrar en 4 grups de 3 equips. L’equip guanyador de cada grup es classificava per a les semifinals.

Així la primera semifinal va enfrontar a Mosqueruela davant els vilafranquins Balonpai, amb victòria dels primers per un contundent 5-0. Després l’equip de Cantavieja The Skartxos va jugar davant els morellans Los Niños del Bergantes, també victòria clara dels primers per 6-2.

A la final Mosqueruela derrotava per un ajustat 5-4 a The Skartxos, en una gran segona part de tots dos conjunts. Els de Mosqueruela s’emportaven trofeu i 700 euros i els de Cantavieja trofeu i 300 euros.

Així, gran jornada esportiva al Poliesportiu de Vilafranca, amb molt d’ambient a les grades, especialment per la vesprada i per la nit. A més dels equips citats amb anterioritat també van participar els vilafranquins Degollats, Paketemetes, Eres de Sant Rock and Roll i TGV49ers i equips de Rosildos, Ibarsos, Catí i Vall d’Uxó.