L’equip de govern del PP recull l’acta i encara el 5 de juliol per començar la nova legislatura a la Diputació

154
Equip de govern de la Diputació de Castelló
PUBLICITAT
  • La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, afronta el repte de presidir la Diputació a partir del pròxim 5 de juliol, quan tindrà lloc el ple d’investidura
  • “Xafarem territori i continuarem recorrent la província des de l’interior a la costa i de nord a sud perquè és l’única manera d’escoltar els castellonencs i atendre les seues demandes”, afirma la presidenta Marta Barrachina

El dimecres que ve, 5 de juliol, la Diputació Provincial de Castelló tornarà a tindre el signe del PP en el govern de la mà de Marta Barrachina. La cap dels populars i alcaldessa de la Vall d’Alba serà la primera dona presidenta de la institució provincial. Una setmana abans d’ocupar el càrrec, tant ella com el seu equip de govern han recollit l’acta que els acredita com a diputats i diputades en la Junta Electoral de Castelló. La presidenta provincial del PP de Castelló i futura presidenta de la Diputació es marca com a objectiu prioritari potenciar el municipalisme amb un equip d’homes i dones que “estaran al costat dels castellonencs per a solucionar els seus problemes”.

La pròxima presidenta de la Diputació estarà acompanyada per 13 diputats “per a recórrer cada racó de la província”, han afirmat des del Partit Popular. El pròxim equip de govern estarà format per: l’alcaldessa d’Almassora, María Tormo; Vicente Pallarés, alcalde de Sant Joan de Moró; Marisa Torlà, alcaldessa de Vilafamés; Sergio Toledo, regidor de l’Ajuntament de Castelló, Héctor Folgado, regidor de Vila-real; Ximo Llopis, alcalde de La Llosa; Alejandro Clausell, José Maria Andrés; Alejandro Clausell, regidor de Borriana; Andrés Martínez, alcalde de Peníscola; Iván Sánchez, alcalde de Sant Jordi; María Ángeles Pallarés, alcaldessa de Canet lo Roig, Sergio Fornàs, alcalde de Montán, Sergio Fornás; i David Vicente, l’alcalde de la Torre d’en Besora.

“L’equip està format per persones amb gran capacitat de treball, que saben el que és estar a peu de carrer perquè així ho practiquen en els seus municipis però alhora amb experiència, solvència i gestió responsable. La il·lusió de cadascun d’ells és màxima i el seu compromís amb la província també”, ha enaltit Marta Barrachina.

El PP governarà la Diputació Provincial amb majoria absoluta en haver obtingut un total de 14 diputats provincials gràcies al suport majoritari dels castellonencs en les eleccions del passat 28 de maig. El Partit Popular es va convertir en la força més votada amb més del 38,07% dels vots a la província de Castelló. Un total de 111.365 castellonencs van votar als populars en les eleccions del passat 28 de maig, la qual cosa va suposar un increment de 29.166 vots respecte a 2019.