Leonor Font i Alberto González vencen en la primera edició del Duatló Culla Alt Maestrat Llarga Distància

941
PUBLICITAT

 

La prova, que tancava tant la Copa d’Espanya de Duatló Llarga Distància de la federació espanyola, com el circuit de A300w No Drafting Sèries powered by Etixx, va tenir lloc este passat dissabte sota unes duríssimes condicions meteorològiques que van obligar a la transformació de la mateixa en un trail d’19 quilòmetres a 3 voltes a causa de la impossibilitat de realitzar el segment ciclista per la tancada boira que planava sobre Culla.

Tot i això, tots els implicats, participants, espectadors, oficials, voluntaris i organitzadors, van aguantar estoicament sota la forta pluja, que va fer acte de presència a mitja carrera, brindant un excel·lent espectacle d’esforç i superació que va culminar amb un gran èxit esportiu per a la preciosa localitat de l’Alt Maestrat.

Els podis van estar completats per Ibai Alba, de l’Saltoki Trikideak, i Rafael Zapata, del Bicis Ortiz – Felt, en categoria masculina, i per Miriam Muñoz, del CT Laboratoris Sys, i Pilar Rus, del CN Reus Ploms, en la femenina.

A la nit, en el sopar festa de lliurament de trofeus, es van coronar com a campions del No Drafting Sèries powered by Etixx Joan Nadal, del CN Llucmajor, 6è a la prova, i Leonor Font, la campiona de la mateixa, mentre que a la Copa d’Espanya de Duatló Llarga Distància van fer el propi Rubén Peñuela, de l’Nfoque Race Team, i de nou Leonor Font, que va marxar de Culla carregada de trofeus. Finalment, una llarga llista d’atletes de grups d’edat van recollir les seues medalles en els dos circuits.

Ximo Rubert, organitzador i director de cursa, va expressar el seu agraïment a l’alcalde de Culla ia tots els seus veïns pel suport i afecte rebut, així com a la Diputació de Castelló, les Federacions Espanyola i Valenciana de Triatló, ja Etixx i altres col·laboradors per fer possible esta edició que de ben segur serà la primera de moltes altres.

sergi-culla

leonor

arc