DiaDia

La Lliga Castelló Nord 2017 arriba a la seua prova final el proper diumenge 24 de setembre a Vilafranca amb la X Marxa a Peu Entreparets, de 25 kms de recorregut i 850 metres de desnivell positiu. També hi haurà com als darrers anys, una marxa no competitiva amb un traçat d’11’3 kms i 300 metres de desnivell positiu.

La cursa vilafranquina compleix 10 anys formant part de la Lliga Castelló Nord de Curses per Muntanya, sent la 19a prova de muntanya que es realitza a Vilafranca. Aquelles 9 curses prèvies tenien un recorregut diferent amb eixida i arribada a l’Alberg La Parreta.

Entre els participants solen figurar els principals corredors de la Lliga, així com gent de la zona que participa a la Copa d’Espanya com el local David Prades, Mario Bonavista de La Iglesuela, Albert Ferrer de Portell, Javier Robres de Mosqueruela o Cristobal Adell d’Albocàsser . La participació de corredors locals també es molt nombrosa.

Pel que fa a la marxa no competitiva, any rere any s’han superat el nombre d’inscrits amb moltíssima participació local de totes les edats.