L’Enfilat proposa als veïns de Benassal representar “Regal de Reis” el pròxim gener

227
Regal de Reis a Benassal

El Grup de Teatre L’Enfilat promourà que els veïns de Benassal representen l’obra teatral “Regal de Reis”, de Carles Salvador.

L’objectiu és que l’obra s’escenifique el proper mes de gener. Aquesta peça teatral ja es va representar l’any passat a la plaça de bous per commemorar el 776 aniversari de la Carta Pobla, el dia 3 de gener. Els xiquets Gonzalo, Benet Ferrer i Angela Porcar ballant i el bureo d’Els Templats ja van intervenir en l’obra. Ara el següent pas és buscar actors, maquilladors, dissenyadors, decoradors, músics, etc … és a dir tots aquells necessaris per muntar una representació teatral.

Els promotors han apuntat que “no només busquem actors, sinó que caldran persones per conformar els diversos grups que requereix una representació teatral, encarregats de fer els decorats, del vestuari, de la música i el ball, del maquillatge, de la llum i el so i un o dos apuntadors “.

La primera presa de contacte serà el diumenge 11 d’octubre a les 17.30 hores al Saló d’actes de Cajamar, i es recomana anar en calçat còmode i estoreta. A partir de novembre hi haurà sessions d’assaig gairebé cada setmana “perquè tampoc queda massa temps per a gener”, segons han destacat els organitzadors.